Camping Blokhus – tæt ved strand og by

Leder du efter en campingplads, som ligger tæt på lækker strand, men ikke langt fra byen? Så er Grønhøj Strand Camping helt perfekt. Campingpladsen ligger bare 700 meter fra Vesterhavet på en af Nordjyllands bedste strande. Stranden er rigtig god til en lækker dag på stranden, hvor I kan solbade og bade i det lækre havvand. Campingpladsen ligger tæt på både Løkken og Blokhus, så der er også rig mulighed for at få en masse timer til at gå i byen. Leder du derfor efter camping i Blokhus eller omegn, så er Grønhøj Strand Camping værd at overveje.

Campingpladsen ligger i et skønt område med masser af natur. Det er derfor helt perfekt for personer, der gerne vil opleve lidt natur i deres ferie. Det kan være gåture i klitplantager, på strand eller i skove. Der er mange muligheder for at få nogle gode timer til at gå i naturen.

Selve campingpladsen er også perfekt til en masse hyggelige stunder. Der er gode faciliteter for børnene med legepladser, minizoo og minigolf. I kan derfor hygge jer på campingpladsen, hvis I har brug for en stille og rolig dag, hvor I ikke vil forlade pladsen.

Camping Blokhus – mange spændende oplevelser

Leder du efter camping i Blokhus, så du kan bruge tid på hyggelige oplevelser i byen? Så er Grønhøj Strand Camping helt sikkert et godt valg. Campingpladsen er perfekt for børnefamilier, men kan også sagtens bruges til en ferie med vennegruppen. Det er derfor et fantastisk valg, når I vil bruge tid i Blokhus.

Blokhus byder på meget sjov for børn. I kan blandt andet tage en tur til Blokhus’ Klitplantage. Her er masser af flotte naturoplevelser for hele familien. Der er blandt andet fine stier og en fin naturlegeplads. Der er heller ikke langt til Fårup Sommerland, som er et godt sted til en dagstur, når I er på camping i Blokhus.

Er I på en hyggelig ferie med vennerne, er der også mange muligheder for hyggelige stunder i Blokhus. Der er både lækre restauranter, hyggelige barer og fine shopping muligheder. Derfor er der rig mulighed for jer at hygge inde i Blokhus by. Der er heller ikke langt til Action House, hvis I vil have lidt mere action ind i jeres ferie.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.