Camping Løkken – skønne oplevelser

Løkken byder på en masse hyggelige oplevelser for hele familien. Når I leder efter camping i Løkken, så er Grønhøj Strand Camping et godt valg at overveje. Campingpladsen ligger nemlig tæt på Løkken og Blokhus, så I nemt kan tage ud og opleve egnen. Der er nemlig masser af aktiviteter for børn, kultur- og kunstoplevelser og en masse skøn natur.

Løkken har en rigtig skøn strand, som er god til en afslapningsdag, men også til nogle dejlige gåture. I kan blandt andet tage en gåtur i klitterne, eller gå på selve stranden og undersøge de mange bunkere, der ligger spredt på stranden. I kan få jer en lang og hyggelig dag med afslapning, badning, gåture og lidt historie og spænding ved at kigge på bunkere.

Vil I opleve noget mere historie og kultur, kan I tage forbi Løkken Miniby. Dette er en udstilling af blandt andet modeller af Løkkens huse omkring år 1900. Løkken har også sit eget museum, som har fokus på håndværk, handel, historie og turisme. Er I mere til kunst, så er Galleri Løkken en rigtig god mulighed for at opleve dette.

Oplevelser for børn er der også mange af i Løkken og omegn. Det kan blandt andet være Markedspladsens legeplads eller Family Farm FUN PARK, hvor de kan få lov til at klappe og kæle for en masse søde dyr. Vil I have mere spænding, kan I tage i Action House Løkken eller i Fårup Sommerland. Derudover er Bolcheriet i Løkken også altid et stort hit for børn.

Camping Løkken – en skøn campingplads for hele familien

Grønhøj Strand Camping er et rigtig dejligt sted, når man leder efter camping i Løkken. Campingpladsen ligger mellem Løkken og Blokhus, så der er ikke langt til byen, samtidig med at det også ligger tæt på stranden.

På Grønhøj Strand Camping kan I både bo i campingvogn, telt eller en af vores hyggelige hytter. Pladsen er rummelig, og der er pladser fra 100 kvm til 150 kvm. Derfor kan I nemt finde en plads, lige meget hvor meget mange I er. Campingpladsen har også lækre faciliteter, som fine toilet- og badefaciliteter og legepladser til børnene.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.