Camping Nordjylland – for hele familien

Skal din familie på camping i Nordjylland, så er Grønhøj Strand Camping et rigtig godt valg for jer. Grønhøj Strand Camping har en rigtig dejlig placering og masser af sjov for børn og resten af familien. Det er derfor et godt sted for gode stunder for jer alle sammen. Campingpladsen ligger mellem Løkken og Blokhus og er ikke langt fra Vesterhavet. Derfor kan I nemt tage på dagsture til Løkken, Blokhus eller stranden.

Til børnene har vi legepladser rundt om på campingpladsen. Lige meget hvor I er camperet, er I derfor ikke langt fra en legeplads. Børnene kan derfor nemt gå en tur hen på en legeplads og hygge sig, mens I ordner maden eller sådan noget. Det er et perfekt sted for jeres børn at møde andre børn, som de kan lege med. Det er et godt sted for børn at finde nogle nye venner.

Leder I efter camping i Nordjylland med blandt andet en minizoo og ponyridning, så er Grønhøj Strand Camping stedet for jer. Der er mange muligheder for sjove og hyggelige timer for jeres børn. Campingpladsen er ekstra god for familien, der elsker natur og dyr.

Camping Nordjylland – med masser af lækre faciliteter

Ved Grønhøj Strand Camping kan man både bo i campingvogn, hytte eller eget telt. Har jeres familie derfor ikke en campingvogn, kan I bo i en af vores fine hytter. Det er derfor en perfekt og billig campingplads for alle former for familier. Campingpladsen er rummelig og har pladser fra 100 kvm til 150 kvm. Der er derfor muligheder lige meget, hvor stor jeres familie er.

Campingpladsen har fine toilet- og badefaciliteter. Skal man have handlet let ind til blandt andet morgenmaden, så har vi også en kiosk, hvor I kan købe dagligvarer. I kan derfor have hele dage, hvor I bare hygger jer på campingpladsen eller går en tur i området. Campingpladsen ligger 700 meter fra Vesterhavet, så der er rig mulighed for en dag ved stranden eller måske bare en gåtur på en helt vildt dejlig strand. Grønhøj Strand Camping er et godt sted for camping i Nordjylland.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.