Campingpladser Blokhus

Leder du efter Campingpladser i Blokhus eller omegn, så er Grønhøj Strand Camping et godt valg. Campingpladsen ligger mellem Blokhus og Løkken. Det er derfor en perfekt beliggenhed, hvis man vil ud at opleve Nordjylland.

Grønhøj Strand Camping ligger 700 meter fra Vesterhavet, hvilket er dejligt, når man vil bruge tid på stranden, når man er på camping. Det er derfor nemt at få nogle hyggelige timer på stranden ved at bade, gå tur eller bare hygge på stranden. Vandet er lækkert, mens stranden og området er super flot.

På Grønhøj Strand Camping kan man bo i både sin egen campingvogn eller telt, eller man kan bo i en af de fine hytter. Der er mange muligheder for at få en dejlig ferie, uanset om man har en campingvogn eller ej. Pladsen har fine faciliteter både bad og toilet, samt køkken. Der er også fine legepladser for børn, samt en minizoo og minigolf for hele familien.

Campingpladser Blokhus – når man vil opleve Jylland

Jylland er et dejligt sted at besøge. Nordjylland er helt bestemt topvalget, hvis man vil opleve flot natur. Grønhøj Strand Camping ligger tæt på flot natur, som er værd at nyde, når man vil have en aktiv ferie. Samtidig tager det ikke mange timer at komme til mange andre seværdigheder i Jylland.

Seværdigheder har Jylland nok af. Bare i Nordjylland, kan man opleve action fyldt sjov i Fårup Sommerland og Action House Løkken. Man har også mange muligheder for at se noget flot historie. Der er mange bunkere på strandene og mange museer, der viser en masse om blandt andet 2. Verdenskrig. Der er også rig mulighed for at kigge på kunst, som malerier og skulpturer. Blandt andet Skulpturparken Blokhus er et godt valg, samt de mange gallerier der findes i området.

Natur er der som sagt meget af. Det er ikke svært at finde forskellige former for natur, som man kan besøge til hyggelige gåture eller måske en picnic eller to. Man kan også komme ud at se på dyr i de mange små zoos, der er i Nordjylland. Vil man hen at se større dyr, så er det klart Aalborg Zoo, der er topvalget, samt Nordsøen Oceanarium, hvis man vil se på havdyr.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.