Campingpladser Jylland – Opdag Nordjylland fra Grønhøj Strand Camping

Der er nok op imod 300 campingpladser i Jylland. Derfor kan der være rigtig svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Vil I opleve det skønne Nordjylland, er Grønhøj Strand Camping helt sikkert værd at overveje. Campingpladsen ligger mellem Blokhus og Løkken, og kun 700 meter fra Vesterhavet. Det er derfor et rigtig godt sted at opholde sig, når man vil opleve Nordjylland.

Grønhøj Strand Camping ligger tæt på mange gode seværdigheder i Nordjylland. Der er ikke langt til Fårup Sommerland og Løkken Action House, hvis man vil opleve noget med en masse spænding.

Stranden ved Grønhøj Strand Camping er virkelig lækker – det samme er strandene ved Løkken og Blokhus. Der er derfor rig mulighed for at få en masse skønne timer ved stranden. I kan derfor hygge jer på stranden med badning i det dejlige Vesterhav, samt en masse hygge på det lækre sand på stranden.

Nordjylland byder også på rigtig mange museer og andre kulturopleveler, som I kan få en masse timer til at gå med. Der er bunkere og museer om 2. verdenskrig, hvis I er interesserede i det. Der findes flere kunstmuseer med malerier og skulpturer, hvis I er glade for kunst. Der er mange muligheder, lige meget hvad I godt kan lide at opleve.

Campingpladser Jylland – hvorfor vælge Nordjylland?

Jylland er generelt et rigtig dejligt sted, hvis man vil opleve en masse natur. Derfor er der også mange, der leder efter campingpladser i Jylland. Det er lige meget, om man bor på Sjælland, Fyn eller måske et sted i Jylland.

Hvorfor så vælge Nordjylland frem for blandt andet Midt- eller Sønderjylland? Alle dele af Jylland har deres fantastiske og sjove oplevelser, så du kan vælge et hvilket som helst sted, når du leder efter campingpladser i Jylland. Vil man have en aktiv ferie med en masse smuk natur, så er Nordjylland helt sikkert øverst på listen.

Nordjylland byder på mange former for natur. Der findes strande, slette, klitplantager, skove og et stort udvalg af flotte parker. Der er derfor rig mulighed for at få gået nogle ture i nogle helt fantastiske omgivelser. Vælger I at bo på Grønhøj Strand Camping, er I allerede tæt på rigtig mange fantastiske naturskønne oplevelser.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.