Campingpladser Løkken

Løkken er et populært sted, når man vil på ferie i Nordjylland. Det er en dejlig ferieby, som ligger op ad en lækker strand. Det er også nemt at komme ud at se nogle af de seværdigheder, området har at byde på. Leder du efter campingpladser i Løkken, så er Grønhøj Strand Camping helt sikkert et kig værd.

Grønhøj Strand Camping ligger mellem Løkken og Blokhus, så beliggenheden er der bestemt ikke noget galt med. Pladsen ligger også kun 700 meter fra Vesterhavet, så der er rig mulighed for nogle timer på stranden. Pladsen ligger også i flotte omgivelser med skøn natur. Det gør det til et dejligt område at få gået en masse ture i.

Der er masser af plads, og derfor er der pladser fra 100 kvm til 150 kvm. Udover at bo i campingvogn, kan man også sove i telt eller leje en hytte. Selve campingpladsen er et dejligt sted med pæne faciliteter, som køkken, toilet og bad. Der er også sjove aktiviteter for børn på pladsen. Der findes flere legepladser, samt en minizoo. Der er også baner til fodbold og minigolf, så hele familien kan få det sjovt.

Campingpladser Løkken – måske et af de bedste steder i Jylland

Der er mange, der leder efter campingpladser i Løkken eller omegn. En af grundene er helt sikkert de lækre strande ved Vesterhavet. Byer som Løkken og Blokhus er dejlige feriebyer. Derfor er der meget liv i byerne om sommeren. Der er fede aktiviteter for alle, lige meget hvilken alder man har.

Der er også mange seværdigheder for alle aldre i området omkring Løkken. Til de ældre eller dem der er glade for historie, findes der museer og bunkere, som viser en masse historie. Til dem der elsker natur, er der mange former for natur. Til dem der elsker dyr, er der ikke langt til Nordsøen Oceanarium eller Aalborg Zoo. Til dem der elsker kunst, findes der mange kunst- og skulpturgallerier. Til dem der kan lide spænding, er der ikke langt til Fårup Sommerland og Action House Løkken.

Det er helt sikkert værd at tage med, hvor mange oplevelser man kan få i Løkken. Derfor er det en god ide at lede efter campingpladser i Løkken – som for eksempel Grønhøj Strand Camping.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.