Campingpladser Nordjylland – Grønhøj Strand en oplevelse for hele familien

Der findes mange fine campingpladser i Nordjylland. Det er nok på grund af, hvor mange der besøger Nordjylland hvert år. Dette er helt sikkert, fordi Nordjylland byder på en masse gode oplevelser. Vil I tage på ferie i Jylland eller nærmere bestemt Nordjylland, så overvej at booke plads på Grønhøj Strand Camping.

Campingpladsen ligger kun 700 meter fra Vesterhavet. I har derfor rig mulighed for afslapning på stranden ved at bade i det dejlige vand, solbade på det lækre sand, eller bare gå nogle ture i det skønne område.

Grønhøj Strand Camping har pladser fra 100 kvm op til 150 kvm. Der er derfor god plads til mange forskellige campingvogne. Der er også mulighed for at sove i eget telt eller leje en af de fine hytter. Det er derfor muligt for jer at bo på pladsen, lige meget hvad I vil bo i.

Pladsen byder på sjove aktiviteter for hele familien, hvor børn især vil blive glad for pladsens legepladser. Det er helt sikkert noget, som de kan få en masse tid til at gå med, mens de voksne hygger i campingvognen. Der er også minizoo og minigolf på pladsen, som hele familien helt sikkert kan hygge sig med.

Campingpladser Nordjylland – oplevelser for hele familien

Hvorfor lede efter campingpladser i Nordjylland? Nordjylland byder på rigtig mange sjove oplevelser for personer i alle aldre. Der findes blandt andet masser af smuk natur, lækre strande, museer og aktion fyldte oplevelser.

Vælger I at bo på Grønhøj Strand Camping, er I tæt på mange af de bedste oplevelser. Er I til fart over feltet, bor I ikke langt fra hverken Action House i Løkken eller Fårup Sommerland i Blokhus. I kan derfor prøve Fårups rutsjebaner, køre i Gokart, spille lasergame og meget andet. Der er sjove oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

I kan se dyr i Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium og de mange mindre zoos rundt omkring i Nordjylland. I kan også nyde flot natur i stort set hele Nordjylland. Det kan være Rubjerg Mile, Store Vildmose og mange flere. Der er også mange museer og andre kulturoplevelser.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.