Campingpladser Vesterhavet – tæt på en af Nordjyllands bedste strande

Der findes flere campingpladser ved Vesterhavet. Derfor er der rig mulighed for at komme tæt på nogle af Nordjyllands bedste strande. Blandt andet er strandene ved Blokhus og Løkken virkelig populære for både gæster og lokale.

Leder du derfor efter campingpladser ved Vesterhavet, hvor du nemt kan komme til strandene ved Blokhus og Løkken? Så er Grønhøj Strand Camping svaret til dig. Campingpladsen ligger imellem Blokhus og Løkken, og der er kun 700 meter til en rigtig lækker strand ved pladsen. Der er derfor rig mulighed for at få nogle dejlige dage ved Vestkysten.

Ved at vælge Grønhøj Strand Camping kan du derfor nemt smutte ned til stranden eller hurtigt køre ind til strandene i Blokhus eller Løkken. Det kommer helt an på, hvad du og din familie har lyst til. Alle tre steder har rigtig flotte strande med lækkert havvand og fint sand. Er I lidt historie interesserede, kan I også gå op ad strandene og kigge på bunkerne fra 2. Verdenskrig. De er helt sikkert et kig værd.

Campingpladser Vesterhavet – for hele familien

Når du leder efter campingpladser ved Vesterhavet til en ferie med din familie, så er Grønhøj Strand Camping et rigtig godt bud. Campingpladsen har nemlig sjov for hele familien. I kan blandt andet spille minigolf sammen eller spille fodbold på vores baner. I kan også besøge vores minizoo, og der er ponyridning for børnene. Børnene bliver med garanti også glade for vores fine legepladser, hvor de kan få flere timer til at gå med de andre børn. Så kan resten af familien få lov til at slappe lidt af uden at skulle underholde børnene.

Området ved Vesterhavet har mange seværdigheder, som I kan tage ud at se. Det er rart de dage, hvor man ikke bare vil ligge og hygge på de fine strande. I kan nemt komme til Fårup Sommerland, hvor I hurtigt kan bruge en hel dag. Der er også museer, natur og andre fine aktiviteter, som hele familien kan hygge sig med.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.