Feriehytter Nordjylland

Jylland har mange seværdigheder at byde på. Derfor er det også yderst populært at tage på ferie her – om man bor i Jylland i forvejen eller et andet sted i Danmark. Nordjylland er også meget populært for den skønne natur, fine strande og de mange seværdigheder. Leder I efter feriehytter i Nordjylland, så I kan komme på ferie i skønne omgivelser? Så kan Grønhøj Strand Camping være et godt bud på stedet for jer.

Grønhøj Strand Camping har flere forskellige hytter, så I kan finde en hytte til jer, lige meget om I kun er to, eller I er seks personer. Campingpladsen har nemlig to-, fem- og seks-personers hytter. To personers hytterne er uden toilet og bad. Fem personers hytterne fås både med og uden bad og toilet. Seks personers hytterne er med bad og toilet. Bor man i hytter uden toilet og bad, er det intet problem, så bruger man nemlig bare de offentlige faciliteter på campingpladsen. Disse er fine, så det gør ikke oplevelsen værre.

Der er derfor rig mulighed for at finde nogle fine feriehytter i Nordjylland, hvis man bor på Grønhøj Strand Camping. Feriehytterne er udstyret med køkken med ovn, samt køleskab i de fleste hytter. Hytterne har også terrasse med et fint sæt borde og stole. Der er derfor lagt op til hyggelige timer med kortspil og dejligt mad.

Feriehytter Nordjylland – når man vil nyde Nordjylland

Grønhøj Strand Camping ligger mellem Blokhus og Løkken, som er populære feriebyer. Begge byer har mange aktiviteter for hele familien om sommeren. Der er derfor masser af ting at lave i begge byer, hvis I vælger en af vores feriehytter i Nordjylland. Vi kan næsten love, at det er umuligt ikke at kunne finde noget at lave, mens I er på ferie hos os.

Nordjylland byder også på en masse lækre strande, hvilket man selvfølgelig skal udnytte om sommeren. Grønhøj Strand Camping ligger kun 700 meter fra en lækker strand ved Vesterhavet. Det er derfor nemt at komme ned til en af de bedste strande, hvis man ikke vil ind til Blokhus eller Løkken.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.