Hytte på campingplads


Når man ikke har egen campingvogn, men stadig vil på camping, så er der mange, der vælger at leje en hytte på en campingplads. Det kan I selvfølgelig også, hvis I vælger at tage til Grønhøj Strand Camping. Campingpladsen ligger mellem Blokhus og Løkken, så I kan nemt tage til en af byerne, når I vil på restaurant, shoppe eller lignende.

Grønhøj Strand Camping ligger ved Vesterhavet – kun 700 meter derfra. I kan derfor nemt bruge masser af tid på stranden, hvis I vil det. Det er en af Nordjyllands bedste strande, og der er færre mennesker, end der er på stranden ved Løkken og Blokhus. I kan derfor nyde en dag på stranden uden at være alt for tæt på andre mennesker.

Hytte på campingplads – Grønhøj Strand Campings hytter

Ved Grønhøj Strand Camping er der fire forskellige hytter. Vi har 2 personers hytter uden bad og toilet. 5 personers hytter med eller uden bad og toilet. Til sidst har vi også 6 personers hytter med bad og toilet. I kan derfor nemt finde en hytte på campingplads, lige meget hvor mange mennesker I er.

Vil I udnytte camping-livet, så foreslår vi at tage en hytte uden bad og toilet. Her er det næsten som at bo i campingvogn. I skal nemlig bruge pladsens offentlige toiletter og bade. Faciliteterne er helt i top, så det behøver I ikke at bekymre jer om.

Vores hytter har alle sammen et fint lille køkken med ovn, samt et køleskab i de fleste af hytterne. Derfor kan I nemt lave mad i hytten. Ellers er I velkomne til at bruge det offentlige køkken på pladsen. Hytterne har også en fin lille terrasse med bord og stole. Der er derfor plads til, at I kan nyde vejret med nogle kortspil, øl og vin eller lignende.

Til børnene har pladsen legepladser, som også er tilgængelige, når man lejer en hytte på campingpladsen. Her kan de få lov til at lege med andre børn og få nogle timer til at gå, mens de voksne kan slappe af i hytten.

Grønhøj Strand Camping har både almindelige- og sæsonpladser. Har du spørgsmål eller vil du booke en plads, så ring til os på tlf.: 98 88 44 33.