Oplevelser

Grønhøj Strand Camping ligger i Jammerbugt kommune, kun 700 m fra Vesterhavet. Campingpladsen ligger lige midt i mellem Løkken og Blokhus som er et stort attraktiv turistområde med en af Nordjyllands bedste bade strande.

Især Grønhøj Strand er meget familievenlig, og ikke så fyldt, som f.eks. Løkken og Blokhus strande kan være i sommerferien.

Stranden

Grønhøj Strand camping ligger ved Vestkysten, kun 700 m fra en af Europas fineste badestrande. Stranden er perfekt til alle slags strandaktiviteter. Strandens bredde, og den til tider friske vind, gør at den også er god til kite bugging og kite surfing.

Og så har Grønhøj Strand også sit eget ishus. Hos Ishuset ved Vesterhavet kan man, udover is, også købe kaffe, fadøl og mad til maven.

Se mere om Ishuset her

Attraktioner

Grønhøj Strand Camping, ligger mellem Løkken og Blokhus.
Der er mange oplevelser, der kan nås herfra på en halvdags- eller heldagstur.

Klik her og se hvad der sker i byerne omkring Grønhøj

Rabat til Fårup Sommerland

Kombinér turen til Fårup Sommerland med en campingferie ved Vesterhavet, og den pragtfulde sandstrand. Bo i egen campingvogn / telt, eller lej en af vores hyggelige hytter, og spar penge på billetten til Fårup Sommerland.

I kan få udleveret en voucher/rabatkupon i receptionen, som giver jer mulighed for at købe billetter til Fårup Sommerland med 10% rabat. Billetterne skal købes online på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Køb billetter her

Nordsøen Oceanarium

Kombinér campingferien ved Vesterhavet med et besøg i Nordeuropas STØRSTE Akvarium. Bo i egen campingvogn / telt, eller lej en af vores hyggelige camping hytter, og spar penge på billetten til Nordsøen Oceanarium når du køber den hos os i receptionen.

Billetpris 2023 Købt hos os Købt i Oceanariet
Voksen 170 kr 205 kr
Barn 95 kr 110 kr
Læs mere