Camping

Vores campingplads er rummelig, og med pladser fra 100 kvm og op til 150 kvm, findes der helt sikkert en plads, som passer til netop jeres behov. I kan tilslutte jer til strøm overalt på campingpladsen, selv på teltpladsen er der mulighed for at få strøm til natlampen. I skal selv medbringe kabel. Vi anbefaler et kabel på mindst 25 m. I kan også leje en af vores fine campingvogne hvis man ikke har mulighed for at have huset på slæb.

Campingplads

Vores regulære campingpladser findes i 3 størrelser. 100 kvm, som er vores standardpladser, 120 kvm og 150 kvm. Vores standardpladser er der ingen pladsleje på. Det er kun når I vil have lidt ekstra plads at boltre jer på, at der er pladsleje på græsset

Se priser

Campingplads med vand og afløb.

Vil I have lidt mere komfort, har vi pladser hvor man kan tilslutte vognen til vand og afløb. Man skal dog selv medbringe egen kobling og slanger. Pladserne findes i 3 størrelser, 100 kvm, 120 kvm og 150 kvm.

Se priser

Teltplads.

Vi har et dejligt område kun til teltcamping. Det ligger tæt på en servicebygning, så der er ikke langt at gå når man skal bruge køkkenet. Teltpladsen er bilfri, så selv helt små børn kan man trygt lade løbe frit.

Bilen kan parkeres lige ved siden af indgangen til teltpladsen.

Se priser

Lej en campingvogn

Vil I gerne afprøve ferieformen som campist uden at skulle investere i en dyr campingvogn, kan I leje en af vores 2 campingvogne.

Læs mere her

Autocamper

Autocampere er altid velkomne hos os. Hvad enten det er for et længerevarende ophold eller blot et kort stop for natten, har vi en plads til jer. Skal I blot have fyldt vandtanken og tømt toilettet, kan vi også være behjælpelige med det.

Se priser

Sæsonplads

Vil du ikke længere køre rundt med huset på krogen, er der også god mulighed for at leje en sæsonplads hos os

Læs mere her