HANDELSBETINGELSER HOS GRØNHØJ STRAND CAMPING ONLINE BUTIK

Generelle oplysninger

Grønhøj Strand Camping
Kettrupvej 125
9480 Løkken
CVR nr.: 26420601
Telefon: +45 98 88 44 33
E-mail: info@gronhoj-strand-camping.dk


Priser

Hos Grønhøj Strand Camping tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Alle priser på Grønhøj Strand Campings webshop oplyses inklusive moms og afgifter. Hvilke betalingskort og øvrige betalingsmuligheder, vi accepterer, vil til enhver tid fremgå i webshoppen. Betalingen bliver trukket på din konto når bestillingen er afgivet. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Grønhøj Strand Camping overholder NETS’ retningslinjer for internethandel, hvilket betyder, at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i dit lokale supermarked.

 

Bestilling og afhentning af varer i butikken

Du kan bestille varer i webshoppen indtil kl 20.00 på dagen før afhentning. Det er ikke muligt at bestille varer til afhentning samme dag. Ved bestilling vælger du selv din ønskede afhentningsdag. Alt bestillingsbrød bliver bagt om morgenen og er klar til afhentning fra kl 8.00 næste dags morgen. En ordrebekræftelse/kvittering sendes til din mail, efter at bestilling er afsluttet. Medbring venligst denne ved afhentning af dine varer.

Varerne skal afhentes i butikken på Grønhøj Strand Camping mellem kl 8.00 og 12.00 på den dato som man har bestilt varen til.

Vi opbevarer dine varer i 6 timer efter det tidligst mulige afhentningstidspunkt). Afhenter du ikke dine varer inden for 6 timer, har vi ikke pligt til at udlevere varerne, men du vil stadig blive opkrævet det fulde beløb for ordren.

Reklamationsret

Skulle du mod forventning modtage en vare, der ikke lever op til den angivne standard, eller i øvrigt er behæftet med en mangel, bedes du hurtigst muligt, kontakte Grønhøj Strand Camping – enten via personlig fremmøde i butikken, via e-mail på info@gronhoj-strand-camping.dk eller telefon på 98 88 44 33.

Fortrydelsesret

Grønhøj Strand Camping yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Der gælder dog ingen fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler og varer til husholdningen, herunder fødevarer, idet fortrydelsesretten efter forbrugeraftaleloven ikke gælder for levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældes hurtigt.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over en vare, kan du rette henvendelse til Grønhøj Strand Camping på info@gronhoj-strand-camping.dk eller på tlf. 98 88 44 33.

Klager kan desuden indbringes for Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet. Læs mere på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@gronhoj-strand-camping.dk