Information
Rustik, stenovnsbagt baguette, bagt på hvede og surdej efter fransk tradition. Fin, lys krumme og en tynd, sprød skorpe. Ca. 21 cm.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, HVEDEKORN, gær, salt tilsat jod, tørsurdej (HVEDE), dextrose, rismel, maltmel (HVEDE), maltmel (BYG), rapsolie, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre), Kan indeholde spor af soja, mælk, sesamfrø og nødder (valnødder, mandler, hasselnødder, cashewnødder)
Tilsætningsstoffer
Fri For: Genetisk modificerede organismer
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 1018kj/243 kcal
Fedt: 0.9 g
– Heraf mættede fedtsyrer: 0.1 g
Kulhydrater: 50 g
– Heraf sukkerarter: 1 g
Protein: 6.8 g
Salt: 1 g
Kostfibre: 2.5 g
Allergener
Selleri: Nej
Krebsdyr: Nej
Æg: Nej
Fisk: Nej
Gluten: Ja
Lupin: Nej
Mælk: Kan indeholde spor af
Bløddyr: Nej
Sennep: Nej
Nødder: Kan indeholde spor af
Jordnødder: Nej
Sesamfrø: Kan indeholde spor af
Soja: Kan indeholde spor af
Svovldioxid og sulfitter: Nej
Kilde: Mette Munk A/S, Version: GS1v3.1, Sidst revideret: 07. dec. 2023