Information
Durumbrød er stenovnsbagt med durumhvedemel, som giver brødet en mere gylden farve og tilfører mere smag end almindelig hvede. Brødet er let og luftigt med sprød skorpe, og kombinationen af durumhvedemel, almindelig hvedemel og surdej giver brødet ekstra karakter og en rigtig god smag.
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEMEL, vand, DURUMHVEDEMEL 24%, 2% tørret surdej (RUGMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, gær, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 1098kj/259 kcal
Fedt: 1.5 g
– Heraf mættede fedtsyrer: 0.5 g
Kulhydrater: 51 g
– Heraf sukkerarter: 2 g
Protein: 8.7 g
Salt: 1.3 g
Kostfibre: 3.4 g
Allergener
Selleri: Nej
Krebsdyr: Nej
Æg: Nej
Fisk: Nej
Gluten: Ja
Lupin: Nej
Mælk: Nej
Bløddyr: Nej
Sennep: Nej
Nødder: Kan indeholde spor af
Jordnødder: Nej
Sesamfrø: Kan indeholde spor af
Soja: Nej
Svovldioxid og sulfitter: Nej
Kilde: Lantmännen Unibake Denmark A/S, Version: GS1v3.1, Sidst revideret: 16. nov. 2022